Kurs Intendenta

Dodane Poniedziałek, 09 Listopada 2020, 14:06:07, ID ogłoszenia: 47223
Do negocjacji
Kurs Intendenta
Wyświetleń: 93

Opis ogłoszenia

Zapraszamy serdecznie kurs Intendenta ONLINE - termin 17 i 19 listopada

Posiadamy w naszej ofercie szeroki wachlarz szkoleń i kursów

Rozwijaj swoją wiedzę na Kurs Intendent - 8 godzin

Program kursu:
• Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
• Dietetyk i jego obowiązki
• Przedstawienie klasyfikacji diet
• Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP
• Podział obowiązków w danej placówce
Omówienie zadań i czynności w jednostce:
• Dyscyplina finansowa panująca w jednostce
• Racjonalne gospodarowanie środkami pieniężnymi
• Wartość poszczególnych zamówień
• Magazyn i jego rola
• Dostawa i przyjęcie towaru
• Sprawdzanie temperatur produktów
• Kartoteki przychodów i rozchodów
• Dokumentacja w pracy intendenta
Część dietetyczna praktyczna:
• Zapoznanie z tablicami produktów i potraw
• Układanie jadłospisów – zajęcia praktyczne
Każdy absolwent szkolenia otrzyma zaświadczenie MEN oraz certyfikat!
http://szkolaatut.pl/kursy/gastronomiczne/90-kurs-intendent-8-godzin

Opis ogłoszenia

Zapraszamy serdecznie kurs Intendenta ONLINE - termin 17 i 19 listopada

Posiadamy w naszej ofercie szeroki wachlarz szkoleń i kursów

Rozwijaj swoją wiedzę na Kurs Intendent - 8 godzin

Program kursu:
• Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
• Dietetyk i jego obowiązki
• Przedstawienie klasyfikacji diet
• Przepisy BHP, HAACP, GHP, GMP
• Podział obowiązków w danej placówce
Omówienie zadań i czynności w jednostce:
• Dyscyplina finansowa panująca w jednostce
• Racjonalne gospodarowanie środkami pieniężnymi
• Wartość poszczególnych zamówień
• Magazyn i jego rola
• Dostawa i przyjęcie towaru
• Sprawdzanie temperatur produktów
• Kartoteki przychodów i rozchodów
• Dokumentacja w pracy intendenta
Część dietetyczna praktyczna:
• Zapoznanie z tablicami produktów i potraw
• Układanie jadłospisów – zajęcia praktyczne
Każdy absolwent szkolenia otrzyma zaświadczenie MEN oraz certyfikat!
http://szkolaatut.pl/kursy/gastronomiczne/90-kurs-intendent-8-godzin